Hvad er Dolly Awards?

Hvad er Dolly Awards?

Dolly Awards den eneste filmfestival for alle efterskoler og kun for efterskoler.

Elever snakker om film

En konkurrence – men mere end det

Vi betragter Dolly Awards som de kreative efterskoles svar på idrætsefterskolernes stævner; rammen er en venskabelig dyst, men formålet rækker videre end det. På Dolly Awards får eleverne udsyn til andre efterskoler og møder dem som en gruppe og som individ. Det bliver en del af den dannelsesrejse som et efterskoleophold er, at man med sin identitet som elev på X-efterskole møder andre efterskoleelever.

 

Ny inspiration
– i slutningen af skoleåret

Dolly Awards ligger til sidst skoleåret med et par måneder tilbage- med god grund. Eleverne har nået at lære så meget om film, at de kan være glade og stolte af deres produktioner. Men der er stadig tid i skoleåret til at udnytte den nye viden og inspiration, de får med sig hjem.

Takketale for prisen som bedste film 2014
Dansere på scenen

Vi spinder ikke guld

Det er Lunderskov Efterskole, der står bag Dolly Awards og det bruger skolen mange penge på. Deltagerafgiften dækker nogle af vores udgifter, men lad os bare indrømme, at det er en underskudsforretning. Hvad vi taber økonomisk, håber vi at vinde i en unik oplevelse for vores egne elever – både filmeleverne og de andre. Vi ønsker at være et sted, hvor andre er velkomne.

 

Det er også en fest

Lørdag aften giver vi den fuld gas. Inden prisoverrækkelsen trækker vi gallatøjet og spiser sammen. Prisoverrækkelsen er pakket ind i et stort show, som eleverne fra Lunderskov Efterskoles andre linjefag leverer. Og til sidst stiller skolens DJ-linje sig i spidsen for en regulær fest.

Fest og dans